Valentin-napi vacsora a Japanikában

Valentin-napi vacsora a Japanikában

2017. 01. 31.

Élt egyszer egy nagyon bátor szamuráj Japánban, akit úgy hívtak: Japa. Világszerte hallottak lobbanékony természetéről, erős kardjáról és gyönyörű testéről. Japánban mindenki ismerte a nevét, és nem volt egy sem, aki olyan bátor lett volna, hogy a legyőzhetetlen szamurájjal szembeszálljon a harcmezőn – még csukott szemmel is képes volt bárkit legyőzni. Bárhova is ment, a híre mindig egy lépéssel megelőzte, és minden nő szerelemre lobbant iránta. Már attól elaléltak, ha egyetlen aprócska pillantást vetett rájuk. Szép fejét mindig magasra emelte, gyönyörű hosszú haját pedig mindig büszkén hordta, főként ha a csatatérről jött.

Így történt azon a csodás februári napon is. Leszámolt ellenségeivel, így eljött az ideje, hogy a barátaival szórakozzon, akik egy nagyszerű ajándékkal várták. A leggyönyörűbb, a legcsodálatosabb, a legkívánatosabb… Nika gésával. Nika a legszebb gésák között is a legszebb volt, és a férfiak már csak azért is képesek lettek volna vérüket adni, hogy egyetlen pillanatra láthassák gyönyörű hófehér vállait.

Amikor a bátor Japa először pillantotta meg a gyönyörű Nikát, elakadt a szava, a szakét a szájához emelő keze pedig megmerevedett a levegőben. Mozdulatlansága percekig is eltartott, mígnem valami láthatatlan erő kezdte húzni Nika felé. A gésa apró, törékeny kezével belekarolt, és kivezette a helyiségből, majd eltűntek a fürkésző szemek elöl…

Így kezdődött a bátor szamuráj és a gyönyörű gésa, Japa és Nika legendás története, mely még mindig nem ért véget. ÉS A TI TÖRTÉNETETEK?

Idézzétek fel az együtt töltött időt a szerelem ünnepén: február 14-én egy fantasztikus Valentin-napi vacsora keretében a Japanikában!

A romantikus zenei aláfestésről MYRA Monoka gondoskodik.

PÁROS MENÜ

A páros menü 10 fogást tartalmaz, amelyek párban érkeznek 5 alkalommal, így cserélgethetitek őket, és akár egy tálból is ehettek vagy egymást is etethetitek.

ELŐÉTELEK:
1. Tempurában sült zöldségek + 2. Wakame saláta
3. Fűszeres rák- és tintahalfalatkák + 4. Tonhal Tataki
SUSHI:
5. Valentini sushi-tál + 6. Forró, szűretlen szaké
FŐÉTELEK:
7. Bélszínszeletek ázsiai szósszal + 8. Házi készítésű ázsiai tészta norival
DESSZERTEK:
9. Édes gyümölcsfalatkák + 10. Trüffel-válogatás

Ár: 9.990 Ft / fő

FONTOS! A nagy érdeklődésre való tekintettel, kérünk, foglaljatok asztalt a +36 (1) 613 1508 telefonszámon vagy a hello@japanika.hu e-mail címen!